Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuální události > SVOZ VELKOOBJEMOVÉHO ODPADU

SVOZ VELKOOBJEMOVÉHO ODPADU



Datum konání:
27.4.2015

Komentáře


  • 18. 4. 2015 17:41
    Alena Domáňová
    žádost o nápravu

    Dobrtý den.

    Je to 7. let kdy jsem se s panem Doležalem dohadovala o kraválu-hlučná hudba,chlast a mládež,která se chodila každý týden bavit a vyřvat,nedalo se ani spát,vycházela z tak zvané slepičárny na hořejším konci Jetřichova.V pátek začali a někdy nekončili ani v neděli,několikrát jsem na ně poslasla i policii,tenkrát před 7 lety mi pomohla hygiena,která zjistila že tato slepičárna je pronajímáýna za peníze a vlastně ani nepatří žádné myslivecké společnosti Broumov,která si ji přivlasnila, nemá ani popisné číslo a pozemek vlastní pozemkový fond.
    Dnes tuto nemovitost vlastní prý p.Školník star.bydlící v Jetřichově a nechce se mi věřit,že tento blázinec začne znovu.
    Dnes 18.4.2015 znovu na tomto místě je slyšet hlučná hudba.Tady jezdí tolik aut celý týden a ještě si zde znovu budou pronajímat tuto usedlost hrát hlučnou hudbu ,chlastat do rána řvát ,jezdit na motorkách a td.to snad ne.
    Chci znát odpověď a to opravdu jak to je a zda-li je možná náprava.
    CHceme dát nová skla do oken,odlučnit dům,ale pokud nelze s tímto hlukem-hudbou něco dělat,nemá cenu sem něco investovat,bude lépe dům prodat a odstěhovat se.

    S pozdravem Domáňová


  • 18. 4. 2015 17:58
    Alena
    chyba

    CHyba to sem nepatří,toto patří na zastupitelstvo,obce Jetřichov.
    Děkuji za pochopení a prosím o omluvu.
    Domáňová


Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů